U bevindt zich hier: Startpagina » Bakfietsen » Dolly Bikes

Dolly Bikes

Modern, fris en trendy !

“Wat zou het toch mooi zijn als een bakfiets wat anders en meer zou kunnen zijn dan enkel een bruine houten bak op een recht toe recht aan frame. Met een moderner ontwerp, leuke frisse kleuren en een trendy design moet een bakfiets toch veel meer kunnen zijn dan dat!”
Dit was jarenlang de gedachte bij de oprichters van Dolly Bikes als ze buiten op straat naar de bakfietsen keken. In 2012 hebben ze de stap gezet om niet alleen maar te blijven denken dat het echt anders en fraaier kan, maar het ook te gaan doen. Dolly was geboren...

Het ontwerp

‘Handmade in Holland’
‘Handmade in Holland’

Het ontwerp van de Dolly maakt van de Dolly in alles een bakfiets zoals ze er nog niet zijn. De Dolly heeft een uniek en origineel design, is trendy, sierlijk en heeft door het materiaal en kleurgebruik zijn eigen herkenbare uitstraling.
Naast het ontwerp van de bakfiets, is ook het kleurgebruik bepalend voor het unieke design van de Dolly. Met de keus uit zes frame kleuren en maar liefst 10 bakkleuren zijn er vele kleurcombi’s mogelijk. Of uw Dolly een stoere, opvallende, zachte of juist een knallende uitstraling moet hebben, u bepaalt het!

Wel 60 kleurcombinaties mogelijk !

Het mooie aan de Dolly is de grote mogelijkheid tot personalisatie. Door het spelen met de vele kleurcombi's kan de Dolly een stoere uitstraling krijgen, een frisse, trendy of juist een knallende. Aan u de keuze!
Stel zelf uw ideale kleurcombinatie samen op : www.dolly-bikes.com/shop/samenstellen/dolly-II/ of download hier de brochure van Dolly Bikes [6.075 KB] .

Dolly Bikes zijn in België enkel te verkrijgen via de officiële dealers. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteiten van deze bakfiets staat hij dus ook in onze uiterst ruime bakfiets showroom.Kom bij de Bende en win een Dolly Bakfiets!

Win een bakfiets !
Win een bakfiets !

De leukste manier om er op uit te trekken met het hele gezin? Met de fiets natuurlijk! Jouw familie-uitstapjes worden nu nog leuker met jouw gepersonaliseerde Dolly Bakfiets.
Hoe maak je kans op een gepersonaliseerde Dolly Bakfiets?
Word lid van de Bende van Vlieg
en beantwoord 2 eenvoudige vragen. Wie het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint een gepersonaliseerde Dolly bakfiets van Bakfietsinfo.be.
Elke deelnemer wordt bovendien beloond met de enige echte Bende van Vlieg-button!
Deelnemen kan van 15 november 2013 tot en met 31 december 2013.

Klik op de afbeelding voor meer informatie !
Klik op de afbeelding voor meer informatie !

00004782