U bevindt zich hier: Startpagina » Elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen

Verschillende bakfietsmerken gaan op de E-toer !

Elektrische bakfietsen of bakfietsen met trapondersteuning zijn een extra duwtje in de rug bij zware belading, tegenwind of in heuvelachtig gebied. De volgende A-merken bieden momenteel bakfietsen aan met een elektrische motor in het voorwiel, achterwiel of trapas : Christiania - Bakfiets.nl - Johnny Loco - Sparta en Urban Arrow. Ook Babboe verkoopt een bakfiets met trapondersteuning maar deze kan enkel via het internet gekocht worden en niet via fietsenmakers.
De gemiddelde prijs van een bakfiets met trapondersteuning komt toch wel op zo'n 3800 euro, daarbij komt dan vaak nog de prijs van een regenscherm / huif van een gemiddeld 200 euro. Dit is natuurlijk een behoorlijk bedrag maar in vergelijking met de aankoop, onderhoud, verzekering, taksen, parkeerproblemen en milieuvervuiling van een auto is de bakfiets een prachtig alternatief. Vergeet vooral niet dat de kinderen het fantastisch vinden en zelf ben je toch relaxter op de baan.

Elektrische Bakfiets van Bakfiets.nl = E-trike

Cargotrike met Shimano STePS
Prijs vanaf : 3639 euro afhankelijk van gekozen uitvoering Officiële website van de elektrische bakfiets van Bakfiets.nl

Elektrische Bakfiets van Bakfiets.nl = E-bike

Cargobike Long met de Shimano STePS middenmotor
Prijs vanaf : 3319 euro Officiële website van Bakfiets.nl

Elektrische bakfiets van Christiania = Green Power

Christiania goes electric! De Green Power heeft een krachtige motor en een afneembare 9 Ah Lithium Ion accu op de bagagedrager. Dat is lekker licht fietsen! Nu in twee uitvoeringen, met lange en korte bak.
Remmen voor: Mechanisch schijfremmen // Remmen achter: hydraulische schijfrem // 24” wielen // Shimano Alivio 7 derailleurversnelling // Aluminium frame // Bagagedrager // Slot: Abus Amparo // Inclusief verlichting // Belasting 100 kg // Formaat box (LxBxH): 88 x 61,5 x 50/36 cm

Elektrische bakfiets Johnny Loco = E-cargo

Dit is de E-bike versie van de Dutch Delight Cargo Cruiser. De elektro motor helpt mee tot aan een snelheid van 20km/uur en zorgt ervoor dat bij het optrekken slechts 50% energie vanuit de benen nodig is.
De batterij kan makkelijk losgemaakt worden van de fiets om binnen in huis opgeladen te worden. De standaard uitvoering is voorzien van een rollerbrake handremsysteem, een stuurdemper, Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf en een canvas bankje met twee driepuntsgordels.
Prijs vanaf : 4099 euro Officiële website van de Johnny Loco

Elektrische bakfiets van Nihola

Superlicht trappen met een volle bak!
meer informatie in de winkel.
Prijs vanaf 4264 euro met middenmotor  

Elektrische bakfiets van Urban Arrow

Urban Arrow heeft de transport fiets opnieuw uitgevonden: een fris nieuw ontwerp, gemaakt van lichte, veilige and comfortabele materialen, uitgevoerd met een moderne krachtige Duitse elektrische trapondersteuning (op de trapas) en opgebouwd met A-merken (o.a. Shimano, SKS, Rigida).
Prijs vanaf : 4350 euro Officiële website van Urban Arrow

Elektrische bakfiets van Butchers and Bicycles

De Butchers and Bicycles MK1-E bakfiets is een driewieler bakfiets die de fietservaring van een gewone fiets het best benaderd.
Prijs vanaf : € 5500 (meer info in de winkel of op aanvraag) Officiële website van Butchers and Bicycles

Bezoek onze winkel

Wij hebben het ruimste assortiment bakfietsen van België, maar we hebben niet altijd al deze elektrische bakfiets varianten in de showroom staan. Wenst u eens langs te komen maak dan even een afspraak, dan maken wij graag tijd vrij om het nodige advies te geven bij uw aankoop. (contact info)