U bevindt zich hier: Startpagina » Bakfietsen » Dolly Bikes

Dolly Bikes

Modern, fris en trendy !

“Wat zou het toch mooi zijn als een bakfiets wat anders en meer zou kunnen zijn dan enkel een bruine houten bak op een recht toe recht aan frame. Met een moderner ontwerp, leuke frisse kleuren en een trendy design moet een bakfiets toch veel meer kunnen zijn dan dat!”
Dit was jarenlang de gedachte bij de oprichters van Dolly Bikes als ze buiten op straat naar de bakfietsen keken. In 2012 hebben ze de stap gezet om niet alleen maar te blijven denken dat het echt anders en fraaier kan, maar het ook te gaan doen. Dolly was geboren...

Het ontwerp

‘Handmade in Holland’
‘Handmade in Holland’ vanaf 4999 euro

Het ontwerp van de Dolly maakt van de Dolly in alles een bakfiets zoals ze er nog niet zijn. De Dolly heeft een uniek en origineel design, is trendy, sierlijk en heeft door het materiaal en kleurgebruik zijn eigen herkenbare uitstraling.
Naast het ontwerp van de bakfiets, is ook het kleurgebruik bepalend voor het unieke design van de Dolly. Met de keus uit 5 frame kleuren en maar liefst 11 bakkleuren zijn er vele kleurcombi’s mogelijk. Of uw Dolly een stoere, opvallende, zachte of juist een knallende uitstraling moet hebben, u bepaalt het!

veel kleurcombinaties mogelijk !

Het mooie aan de Dolly is de grote mogelijkheid tot personalisatie. Door het spelen met de vele kleurcombi's kan de Dolly een stoere uitstraling krijgen, een frisse, trendy of juist een knallende. Aan u de keuze!
Stel zelf uw ideale kleurcombinatie samen op :https://www.dolly-bikes.be/stel-je-eigen-dolly-samen/

Dolly Bikes zijn in België enkel te verkrijgen via de officiële dealers. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteiten van deze bakfiets staat hij dus ook in onze uiterst ruime bakfiets showroom.00002046