U bevindt zich hier: Startpagina » Bakfietsen » Urban Arrow

Urban Arrow

Urban Arrow - vanaf 4550 EUR
Urban Arrow - vanaf 4550 EUR elektrische bakfiets

Het nieuwe Nederlandse fietsmerk -sinds 2009 - Urban Arrow maakt slimme elektrische transport, bakfietsen voor in de stad. Het 1ste model is speciaal ontwikkeld voor families met jonge kinderen die een groen, betaalbaar en tijdbesparend alternatief willen voor hun (2e) auto.
Urban Arrow was al snel de winnaar van een Eurobike Award in 2010.
Ze hebben de transportfiets opnieuw uitgevonden: een fris nieuw ontwerp, gemaakt van lichte, veilige and comfortabele materialen, uitgevoerd met een moderne krachtige Bosch middenmotor trapondersteuning en opgebouwd met A-merken (o.a. Shimano, SKS, Rigida).
Als bakfiets specialist waren we dan ook één van de eerste dealers van dit merk in België. Dit geeft u enkele voordelen. Zo kennen we de bakfiets van binnen en van buiten, mede door onze persoonlijke ervaringen. Zodoende weten we u te vertellen of dit ook de beste bakfiets in uw situatie kan zijn. Op technisch gebied zijn we uiteraard ook volledig mee, zowel onderhoud & herstellingen kunnen vakkundig in onze werkplaats gebeuren.


Family Shorty Cargo
De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. Vanaf nu kun je de auto laten staan en lekker met de fiets. Wat wil een gezin nog meer! De Shorty is een stoere woon-werk fiets. Het design is helemaal Dutch en dat zie je er aan af! Maar naast mooi, is de Shorty ook heel snel. Je kunt er, in tegenstelling tot een scooter, gemakkelijk een heleboel spullen mee vervoeren zonder aan wendbaarheid te verliezen. Kortom, een aktetas of pizza, je brengt alles razendsnel van A naar B. De Cargo is de ideale vervanger voor de bestelwagen. Maar dan beter. Want hij maakt van the last mile, the green last mile; razendsnel, efficiënt en bijna geluidloos. Daarbij stoot de Cargo geen fijnstof uit en is hij dus ook nog eens erg goed voor het milieu. En voor het imago van je bedrijf natuurlijk.

Overzicht elektrische bakfietsen

Bekijk zeker ook eens het overzicht van kwalitatieve elektrische bakfietsen die er momenteel op de markt zijn.